Forum loading stupidly

Discussion in 'Questions' started by Meteorain, Jul 20, 2006.

  1. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    The forum is ****ing up for me.

    I keep getting DazaRules's avatar on the button next to "post and quote", and I keep getting HumanInfiltratiors avatar next to the reputation button.

    Any one can answer this...or is it just my browser being uncool?
     
  2. Sorcha

    Sorcha Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 14, 2004
    Messages:
    5,459
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +77 / 0 / -0
    It's not doing that for me...what browser are you using? Because Indy had problems with this site in Internet Explorer recently.
     
  3. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    no I don't use stupid browser's like IE

    I'm using Firefox

    I think this a temporary thing though....but still....its being stupid
     
  4. Sorcha

    Sorcha Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 14, 2004
    Messages:
    5,459
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +77 / 0 / -0
    lol. It must be, because I'm using Firefox also. Was this a particular thread? Because sometimes if someone posts a bad html code it does that
     
  5. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    no....every thread -.-
     
  6. Skyanide

    Skyanide The Big Meanie Staff Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    7,025
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Canada
    Ratings:
    +77 / 0 / -0
    I'd help you but I must be stupid because I use IE.

    :321:
     
  7. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    I didn't say the USER was stupid...I said the BROWSER was

    :p
     
  8. Wisconsin

    Wisconsin Art House Member

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Messages:
    10,101
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +137 / 0 / -0
    I think there must be some sort of glitch in the overall system. I'm still having trouble with IE and I don't like to use firefox much although I might start using it if the forum 'effs up any more on IE.
     
  9. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    Let's not start a debate but....FF PWNS IE

    Yes well anyway...I'm using IE at my work exp place and the forum is fine. So I think it's an induvidual glitch :S
     
  10. Skyanide

    Skyanide The Big Meanie Staff Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    7,025
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Canada
    Ratings:
    +77 / 0 / -0
    Have you done the obvious things like clear your cache and cookies? (While not on the forum)
     
  11. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    ofc not....because I didn't think of this -.-

    When I get home I'll do so. Gotta save some of the stuff first :O
     
  12. Wisconsin

    Wisconsin Art House Member

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Messages:
    10,101
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +137 / 0 / -0
    [​IMG]


    Now I get this sometimes :\
     
  13. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    A tiny message box for a boy with a tiny pe-...

    :O

    Well...I don't get that when using IE at this place
     
  14. Nienor

    Nienor Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    9,608
    Likes Received:
    91
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern Joisey
    Ratings:
    +91 / 0 / -0
    How do I know you didn't photoshop that for attention, Indy? :p
     
  15. Wisconsin

    Wisconsin Art House Member

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Messages:
    10,101
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +137 / 0 / -0
    so im an attention whore... get over it! :p


    ;);)
     
  16. Cascador

    Cascador Who's Anakin?

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    30,515
    Likes Received:
    362
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Belgium
    Ratings:
    +384 / 0 / -0
    I find that hard to believe:p
     
  17. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    Ok...so now...the forum has changed in its idiocy. It now puts Tillybud's avatar instead of mine near Post and Quote (this was after I cleared out my cache) :O
     
  18. Skyanide

    Skyanide The Big Meanie Staff Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    7,025
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Canada
    Ratings:
    +77 / 0 / -0
    Did you have ALL your browser windows closed when you cleared it?
     
  19. Meteorain

    Meteorain Magical & Mystical

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    17,139
    Likes Received:
    150
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London
    Ratings:
    +150 / 0 / -0
    well in oder to clear it had to have had the FF window open to go into it and press clear cache <_< but apart from that window...everything else was closed